Fam. Veenvliet
Wij als nabestaanden hebben het contact met Jan en Germa als zeer betrokken en persoonlijk ervaren bij bij het overlijden van onze man, vader en opa. De manier waarop zij ons hebben ondersteund in deze moeilijke periode is voor tot steun geweest.


Anoniem
Het was allemaal prima geregeld. We zijn zeer tevreden!

 

Anoniem
Goed, fijne begeleiding bij laatste verzorging en uitvaart.

 

Fam. De Groot
Was bijzonder gaaf om te merken dat Jan op dezelfde wijze denkt en werkt dan wanneer ikzelf het zou moeten regelen. Aangezien ik in zo’n situatie scherp oplet of het op alle fronten naar wens loopt, en ik dat innerlijke systeem niet zomaar uit kan zetten, gaf Jan’s werkwijze, adequate communicatie en doordenking van details mij de gewenste rust. Daarom kon ik me richten op de inhoud en de zorg voor de dierbaren om me heen. Bescheiden op de achtergrond, passend aanwezig en op het juiste moment met het juiste advies. Mijn omgeving krijgt over deze begrafenis ondernemer niets dan lof te horen.

 

Anoniem
De overledene is met liefde verzorgd. En alles eromheen is ook goed verzorgd. Er is een luisterend oor voor de hele familie. Wij hebben deze dagen ondanks de rouw prettig ervaren met Koehoorn begrafenis.

 

Fam. Den Braber
Wat een fijne betrokken mensen, goed geregeld, niks is teveel gevraagd en zeer netjes. Ik kan jullie zeker aanraden!!


Fam. Jansen
Heel betrokken, meelevend, denkt goed mee, wensen worden zo goed mogelijk uitgevoerd/verzorgd. Ook erg fijn dat er altijd adequaat/snel gereageerd wordt op vragen. Ook meedenken/voorbeelden teksten kaart etc. werd als heel fijn ervaren.

 

Fam. Dorrestijn
Je rust, zorg en begrip voor ons en je passie voor je werk werd door ons alle vier als zeer, zeer prettig ervaren.

 

Fam. Mulder
Deskundige en warme begeleiding. Laagdrempelig. Proactief, komt met goede en passende ideeën. Zeer verzorgd en meelevend. Wij zijn zeer tevreden.

 

Anoniem
Heel fijn, duidelijk, meedenken, en flexibele service. Na een paar begrafenissen ‘zelf’ gedaan te hebben, was het een verademing om een begrafenisondernemer te hebben. We vonden het top hoe er werd meegedacht, werk uit handen genomen, en flexibel, met oog voor persoonlijke situatie, no-nonsens, en — voor een heel redelijke prijs!

 

Fam. Hoek
Uitstekende begeleiding, ingetogen, persoonlijk en pragmatisch. De klant staat centraal zonder onnodige zaken. Dank voor jullie uitstekende begeleiding. Zeer waardig en respectvol.

 

Fam. Nahumury
De geweldige ondersteuning van Jan en zijn team hebben wij als heel waardevol, liefdevol, adequaat en ontzorgend ervaren. Van harte warm aanbevolen.

 

Fam. Kas
Wij hebben de zorg rondom het overlijden en begraven van mijn schoonmoeder en zwager als zeer prettig ervaren. Het er zijn, het luisterend oor. Het meedenken. In alle rust en met begrip. Zeer gewaardeerd. Van harte aanbevolen.

 

Anoniem
Wij hebben de zorg van Koehoorn uitvaartzorg zeer positief en betrokken ervaren. Er werd meegedacht en niets was teveel. We werden echt ontzorgd zodat we in alle rust tijd hadden om op onze manier afscheid te nemen van onze moeder en oma!!

 

Fam. Van Middendorp
Binnen een kleine 4 maanden zijn onze ouders allebei, op hooge leeftijd, overleden. Jan Langerak heeft ons in deze verdrietige tijd “bij de hand genomen” en samen hebben wij tot twee keer toe een mooi afscheid mogen maken. Hij dacht in alles met ons mee en nam al het werk uit onze handen. Niets was teveel. Bij het overlijden van onze vader is het afscheid vanuit huis geregeld en bij die van onze moeder vanuit het afscheidshuis bij Koehoorn. Wat een fantastische ruimte is dat, met alle privacy en faciliteiten tot onze beschikking. Aan deze verdrietige tijd houden wij alleen maar warme gevoelens over aan Jan en zijn collega’s.

 

Fam. Nijman
Ontzettend dankbaar voor de professionele en liefdevolle verzorging van de uitvaart, het onmogelijke werd mogelijk gemaakt waardoor al onze wensen volledig gerespecteerd zijn. Niet alleen Jan en Linda, maar alle medewerkers hebben dezelfde persoonlijke aandacht voor datgene dat belangrijk was voor ons. De warm ingerichte ruimte van het uitvaartcentrum gaf ons de gelegenheid zo veel mogelijk bij onze geliefde man en vader te zijn, de ruimte is intiem en dag en nacht bereikbaar. Wij zijn volledig ontzorgt, en waar wij wat vergeten waren, werd het door Jan opgevangen en in overleg uitgevoerd. Elk details wat komt kijken bij een uitvaart is met perfectie ondervangen. Ondanks ons intense verdriet, kijken wij met voldoening terug op een perfect verzorgde uitvaart, en alles wat daarbij komt kijken. Dit biedt voor ons veel troost, en is helend in de rouw periode.

 

Fam. Burgerhart
Jan en Germa zijn voor ons heel belangrijk geweest. Persoonlijke aandacht, luisterend oor, komen met goede adviezen, en laten ruimte voor familie om een eigen invulling aan het afscheid te geven. Jullie liefde en warmte was voor ons van grote waarde.

 

Fam. Roubos
We hebben de begeleiding van Koehoorn begrafenisverzorging, na het overlijden van onze moeder en oma, als zeer integer en prettig ervaren. De laatste zorg is waardig gedaan, ruimte voor onze eigen inbreng en op de momenten dat wij hulp wensten, waren Jan en Germa aanwezig om hulp te bieden. De begeleiding tijdens de regelingen was fijn. In de week, richting de begrafenis waren de dagelijkse bezoeken prettig en secuur. Met aandacht voor de overledene maar ook zeker voor ons als familie. De condoleance is keurig geregeld, alles kon thuis netjes in goede banen geleid worden. Op de dag van de begrafenis was er een prettig tijdspad, we kregen ruim de tijd voor afscheid nemen en uitgeleide doen. De begrafenis is respectvol en in goede orde verlopen. Alles klopte. We zijn dankbaar dat, ondanks de verdrietige situatie, we op hele waardige wijze afscheid konden nemen van onze moeder en oma. We kijken daar met warme gevoelens op terug. Dankjulliewel.


Anoniem
We hebben de samenwerking als erg fijn ervaren. Vooral de informele sfeer vonden wij als familie erg prettig. Jan denkt goed mee en geeft nuttige tips.

 

Fam. Brunekreef
Erg goede begeleiding en alles heel netjes geregeld.

 

Fam. Van den Ham
De fijne begeleiding en persoonlijke betrokkenheid van Jan hebben ons erg goed gedaan. Alles was keurig verzorgd en afstemming wanneer dit even nodig was kon altijd snel.

 

Fam. Evers
HET WAS FANTASTISCH, hoe jullie ons geholpen hebben, ontzorgt hebben, meegedacht hebben, bij gedragen in ideeën hebben en in een fijne warme sfeer.
De begrafenis hebben jullie perfect laten verlopen. Je open houden is heel erg fijn te ervaren. Bedankt namens Couzijn, Laura, Karin en Jan Evers.

 

Fam. Van Ingen
Toen ik Jan belde om een afspraak te maken om de begrafenis van Brand (hij leefde toen nog) te regelen, was Jan druk en vroeg of het gesprek een week later plaats kon vinden, toen ik aangaf dat het snel bergafwaarts ging met Brand heeft hij alles omgegooid en kwam de dag erop langs om de begrafenis door te spreken. Achter terecht, want helaas is Brand een paar dagen later overleden. In de periode tot aan de begrafenis hebben wij Jan en Germa leren kennen als 2 mensen, die hun werk met heel veel passie doen. Bescheiden maar toch persoonlijk betrokken. Wij wilden een begrafenis die weergaf hoe Brand was voor ons en door de hulp van Jan en Germa kunnen wij terugkijken op een heel mooi emotioneel, persoonlijk afscheid. Door het meedenken is het volledig naar wens uitgevoerd. Jan kwam met het idee om de vrachtwagen van Brand voor de stoet te laten rijden, dit was een prachtig gezicht.   Door deze zeer prettige ervaring kunnen wij ondanks al het verdriet terug kijken op een mooi afscheid. Een absolute aanrader, in tijden van verdriet is het belangrijk dat de zorgen weggenomen worden en dat zij dat stukje van je overnemen. Liefs, Hetty, Evita, Willem en Luuk

 

Fam. Van Laar
Jan heeft ons op respectvolle vakkundige manier door dit afscheid begeleid.

 

Fam. Mauritz
vanaf de eerste dag van overlijden, t/m de begrafenis, danken wij deze begrafenisondernemer + zijn medewerkers, voor de liefdevolle zorg, wij zijn daar als familie heel dankbaar voor.

 

Anoniem
Ben erg tevreden over de dienstverlening, de begrafenis is verlopen zoals afgesproken en een prettige samenwerking met de man die het hele proces begeleide.

 

Fam. Van de Kraats
Zeer te vreden.

 

Anoniem
Wij zijn enorm blij met de betrokken wijze waarop Koehoorn begrafenisverzorging de begrafenis van onze vader geregeld heeft. Wij kunnen geen verbeterpunten bedenken en bevelen hen van harte aan!

 

Fam. Broekhuizen
Cijfer: 10

 

Anoniem
Zeer betrokken en professioneel. Alle zaken in goede handen!

 

Fam. Meeuwissen
Persoonlijk en betrokken. Aanrader!

 

Fam. Van den Hoek
Jullie hebben ons bijzonder goed en liefdevol geholpen, met jullie goede uitleg en geduld mochten wij overal mee helpen, dat was ontzettend fijn, zeker omdat de tijd waarin wij dan leven zo verdrietig is en je niet alles meer helder ziet en na kan denken. Daarom is het zo fijn om lieve mensen om je heen te hebben, mensen die je zien, kunnen luisteren, tijd voor je hebben, aan de kleine dingen denken zodat alles tot in de puntjes geregeld word. Jullie hebben je roeping gevonden én jullie talent zijn jullie een mooie begrafenis onderneming. Blijf jezelf, sta open voor nieuwe ideeën, luister naar je naaste en elkaar zodat jullie mogen groeien, bedankt mooie lieve mensen. Ik wens jullie Gods onmisbare liefde, trouw en zegen.

 

Fam. Blankespoor
Ontzettend goed en netjes verzorgd.

 

Fam. Hol
Bereikbaarheid is heel goed. Een snelle reactie op momenten dat het nodig is. We hadden als familie veel wensen en ideeën die allemaal een plek hebben gekregen. Praktisch regel- en organiseerwerk uit handen genomen In het hele rouwproces een ontspannen er rustige steun.

 

Fam. Boelaars
Wij zijn heel liefdevol begeleid in het hele proces rond het verlies van onze schat. Er was aansluiting aan onze levenshouding en vooral ook het contact van Jan met onze man en vader in leven was waardevol. We zijn tevreden en kunnen niets bedenken wat anders had moeten zijn. Van begin tot eind respect!

 

Fam. Van de Kraats
Zichtbaar onzichtbaar. Zo was het fijn.

 

Fam. Brom
Zeer fijne, professionele en persoonlijke begeleiding bij het overlijden en begrafenis van mijn vader. Alles meer dan tot in de puntjes geregeld waarbij ook aan persoonlijke details gedacht wordt.

 

Anoniem
Fijne communicatie, alles goed geregeld! Zeker aan te raden.

 

Fam. Ploeg
Wat fijn hoe jullie ons geholpen hebben na het overlijden van onze lieve Moeder. We hebben echt heel veel steun aan jullie gehad, zo fijn in zo’n verdrietige en moeilijke tijd. Bedankt hiervoor!

 

Fam. Vollenbroek
Hele goede ervaring gehad, we zijn als familie ook zo blij dat de begrafenis van onze geliefde door Koehoorn van a tot z geregeld is, dat is ons tot grote steun geweest!

 

Fam. Pool
Lieve Jan en Linda,
Jullie hebben het afscheid en de verzorging van Mindert (50 jaar) warm, respectvol en met enorm veel liefde voor ons verzorgd. Niets was teveel. En jullie stonden dag en nacht voor ons klaar. De kinderen (20 en 22 jaar) misten jullie zelfs nadat alles voorbij was. We zijn jullie enorm dankbaar lieve mensen. Jullie liefde en warmte was voor ons van enorm grote waarde bij het verdriet wat er was en is. Afscheid nemen kan ook iets moois zijn. Zeker als jullie het verzorgen.
Warme groet, Aafke & Teus, Jiske, Jurre & Ilanieke Pool-van den Born

 

Fam. Van Driel
De begrafenis van mijn moeder was uitermate goed verzorgd. Die piëteitsvolle manier waarop de begrafenisondernemer al het werk deed, heeft daar zeker aan bijgedragen.

 

Fam. Van Tuil
Heel persoonlijk, meelevend en warm begeleid zijn wij deze hele moeilijke periode. Ook werd alles uit handen genomen en werden we goed geïnformeerd over alles.

 

Fam. Uleman
Gehele begrafenis met alles wat er bij komt met veel zorg en liefde gedaan. Zeer netjes, verstaat zijn vak goed. Vriendelijk en meelevend. Alsnog veel dank daarvoor.

 

Fam. de Jong
Zeer tevreden.

 

Anoniem
Wij hebben een hele betrokken, warme en liefdevolle week ervaren vanaf het moment dat onze vader overleden was tot en met de begrafenis. Ook was ruimte voor af en toe een lach waardoor een ontspannen sfeer ontstond. Omdat onze vader bij ons thuis lag, kwam een medewerkster elke ochtend controles doen. Tijdens dit moment was alle tijd en ruimte voor ons als familie, heel bijzonder. Wij zijn heel dankbaar voor de verkregen hulp en begeleiding, wat bijgedragen heeft aan een heel mooi afscheid.


Anoniem
Heel goed. Vriendelijk en meelevend personeel, er wordt goed meegedacht en overlegd.

 

Fam. Van de Weetering
Prima, alles was goed, hele fijne begeleiding gehad in deze toch wel moeilijke tijd. Ook bij het nagesprek een heel fijn en betrokken gevoel gekregen. Als er een cijfer gegeven zou moeten worden zouden ze wel een tien mogen hebben.

 

Fam. Blankespoor
Jan Langerak en zijn medewerkers hebben respectvol en op de juiste wijze de verzorging en de uitvaart van mijn vader verzorgd.

 

Fam. Petersen
Jullie hebben het afscheid perfect, met veel zorg, flexibiliteit en liefde verzorgd! Een voorbeeld van hoe t ook kan, rekening houdend met individuele wensen. Geweldig en nogmaals dank daarvoor.


Familie Hazeleger
Tot in de puntjes… zeer tevreden

 

Familie Van de Kamp
Jullie hebben ons heel fijn geholpen, waren er snel, hielpen ons met alles en had ik vragen, dan konden we altijd bij jullie terecht. Echt super fijn in die moeilijke tijd. Een heel oprecht gevoel en heel professioneel. Alleen maar lof, heel erg bedankt voor alles.

 

Familie Koeman
We zijn dankbaar voor de professionele begeleiding die we hebben mogen ontvangen. Vanaf het eerste moment was het goed. De wijze van communiceren, de zorgvuldigheid, de dagelijkse contactmomenten en de liefdevolle dagelijkse controles van het lichaam gaven het gevoel dat we het met vertrouwen uit handen konden geven. De betrokken manier waarop werd meegeleefd en de organisatie rond kaarten, condoleance, liturgie etc etc hebben we als heel empatisch en correct ervaren. De begeleiding van condoleance en begrafenis was stijlvol door de waardige wijze waarop Jan dit deed. Ook de zorgvuldige afronding na enkele weken hebben we gewaardeerd. De ontspannen sfeer die werd gecreëerd door Jans ontwapenende houding deed weldadig aan en maakte het geheel ‘draaglijk’. Fijn dat we mee konden denken over de uitwerking van de liturgie en er op deze manier samenwerking ontstond. Er was ruimte voor de inbreng van iedereen. We waardeerden ook de bereidheid van Jan om mee te denken over de grafsteen, zonder zich op te dringen.

 

Familie Van den Brink
Zeer tevreden ben ik over de persoonlijke aanpak. Het lijkt net of vrienden ons te hulp schoten, maar dan wel professioneel.

 

Fam. Besselsen
Heel goed overleg mogelijk en direct antwoord via de app op een vraag, heel fijn.

 

Anoniem
Ik heb veel steun en advies gehad, en ben goed begeleid in deze moeilijke tijd.

 

Familie Peelen
Netjes en respectvol. Fijne mensen. Doen hun werk vanuit hun hart.

 

Familie Bartelink
Vanaf het eerste contact bemerkten we de grote betrokkenheid. Op een rustige, zorgvuldige manier werd met ons meegedacht. In de gesprekken werd alle tijd genomen om over alle aspecten van het begraven na te denken. We hebben het zeer gewaardeerd dat er ook in ons verdriet verbondenheid en troost was door het evangelie van Jezus Christus. Hoe bijzonder is het om samen met de begrafenisverzorger te kunnen praten over de rijkdom van het christelijke geloof. We zijn dankbaar voor de mooie, zorgvuldige en nette manier waarop alles is verlopen.

 

Familie De Geijter
We zijn op een warme en hartelijke wijze begeleid door Jan en zijn team. Alles is gegaan zoals we het gewenst hadden. Kijken er met een goed gevoel op terug.

 

Familie Morren
We kijken terug op een zeer warme en hartelijke verzorging. Alle zorgen werden ons uit handen genomen. Zowel voor, tijdens als na de begrafenis.

 

Familie Tuasela-Tohata
Als je een dierbare verliest doorsta je een tijd van pijn en verdriet, waarbij je met je emoties soms geen kant op kunt. Jouw wereld staat even stil en de wereld om je heen draait door. Wat is het dan fijn als iemand je bij de hand neemt en je begeleidt op het pad met oog voor de grote details en de zijpaden met oog voor de kleine details. En ik kan alleen maar aangeven dat jullie als uitvaartonderneming dit tot in perfectie en met veel gevoel doen. De rust, de interesse, het respect je wensen uit te mogen spreken en het meedenken daarin vanuit jullie kant, het je niet teveel voelen als je toch je eerdere wensen wilt wijzigen etc verdient mijn inziens de beste complimenten. Een ieder zou ik jullie aanbevelen, want daarmee ben je echt verzekerd dat je dierbare een mooie afscheidsdienst krijgt.

 

Anoniem
We hebben de verzorging van de begrafenis van onze moeder als zeer waardevol ervaren. Met name de persoonlijke benadering en adequate aanpak bevielen ons erg goed.

 

Familie van Luttikhuizen
Woorden die voor ons horen bij Jan, Linda en de overige medewerkers van Koehoorn Begrafenisverzorging zijn: betrokken, eigen, authentiek, nauwkeurig en gedreven. We hebben hun begeleiding als heel prettig ervaren.


Familie van Zwetselaar
Jullie zijn zeer meelevend en behulpzaam

 

Familie Stomphorst
Uitstekend

 

Anoniem
We waren zeer tevreden over de begeleiding en verzorging van onze dierbare, alles was prima geregeld.


Familie Jansen
Zeer tevreden over dit bedrijf. Jan is erg betrokken en doet alles om het goed te laten verlopen. Bedankt voor alles.

 

Familie Snel
Je hoopt eigenlijk dat je nooit een uitvaartondernemer nodig hebt. Maar als je er dan toch voor staat en je moet bellen… Neem dan gerust contact op met Koehoorn. Wij als familie hebben ondanks ons verdriet heel veel mooie en warme momenten mogen ervaren dankzij Jan Langerak en zijn team. Veel ruimte gekregen voor dat wat wij belangrijk vonden, maar ook steun wanneer nodig.

 

Familie Brummelman
Met grote zorg en toewijding geholpen en uitgevoerd. Een aanbeveling!


Familie Klaassen
Beoordelingscijfer: 8,5

 

Familie Van der Ent Braat
Zeer flexibel omgegaan met onze wensen. Alles is volgens afspraak gegaan. Denkt mee in mogelijkheden. Een dikke 9!

 

Anoniem
We zijn heel tevreden met hoe alles is verlopen.