Voorbespreking

Heeft u al nagedacht over uw begrafenis of die van uw dierbare en wilt u deze wensen laten vastleggen? In een gratis en vrijblijvend gesprek bespreken we uw wensen en leggen we deze vast in een wilsbeschikking.

Overbrenging

Op een waardige en nette manier verzorgen wij de overbrenging van de overledene vanaf de locatie van overlijden naar de plaats waar uw dierbare wordt opgebaard.

Grafkist

Grafkisten zijn er in verschillende vormen, materialen en kleuren. Wij hebben veel modellen van meerdere fabrikanten op voorraad in ons depot. Op die manier kunt u in alle rust en ruimte een passende kist uitzoeken.

Opbaren

Uiteraard is het mogelijk om de overledene in de dagen voor de begrafenis thuis op te baren. Wilt u dit liever niet, of is dit niet mogelijk? In onze opbaarruimte aan de Hugo de Grootlaan 2 in Barneveld kunt u in een huiselijke sfeer afscheid nemen. U krijgt een sleutel van de ruimte. Op die manier kunt u uw dierbare bezoeken wanneer u wilt.

Rouwdrukwerk

Rouwbrieven hebben een informatieve functie, maar mogen ook zeker persoonlijk zijn. Wij helpen u bij het vinden van de juiste woorden voor op de rouwbrief. Ook de lay-out passen we aan op uw wensen. Zowel het opstellen als het drukken van rouwbrieven verzorgen wij zelf. Wilt u een aantal extra rouwbrieven verzenden, dan is dat voor ons een kleine moeite en drukken wij deze voor u bij. Als u dat wilt, verzorgen wij ook de plaatsing van een overlijdensbericht in de (regionale) krant.

Verzorging

De verzorging en het opbaren van uw dierbare zijn een belangrijk onderdelen van het afscheid. We vinden het belangrijk dat dit op een manier gebeurt die bij u en uw dierbare past. De laatste verzorging kan samen met de familie worden uitgevoerd als u dat wilt.

Rouwvervoer

Er zijn verschillende manieren om uw dierbare naar de laatste rustplaats te brengen. U heeft de keuze uit een uitgebreid wagenpark: van traditionele zwarte rouw- en volgauto’s tot moderne varianten. Ook een rouwkoets met paarden is mogelijk.

Condoleance

Wij regelen voor u de condoleance. Hiermee geeft u familie, vrienden en bekenden de gelegenheid om u en de andere nabestaanden officieel te condoleren. Indien gewenst kunt u ook gebruik maken van ons online condoleanceregister.

Nazorg

Ook in de weken na de begrafenis bieden wij u een luisterend oor. Als u daar behoefte aan heeft, kunnen wij u helpen met een grafmonument en het maken van een dankbetuiging.

Aandacht voor kinderen

Wij vinden het belangrijk om kinderen op hun eigen niveau te betrekken bij het verlies van een dierbare. Ter ondersteuning van het verlies van een dierbare kunnen wij kinderen hulpmiddelen aanreiken. Denk hierbij aan een knuffel, een voorleesboek en een werkboekje over rouw en verlies.

Multimedia

Wij geven u de mogelijkheid om het laatste afscheid van uw dierbare door een afscheidsfotograaf vast te laten leggen. Ook kunnen we de afscheidsdienst en/of begrafenis middels film of geluid vastleggen en (indien gewenst) live te streamen.

Catering

Na de condoleance of begrafenis kunnen wij voor u een eenvoudige tot luxe broodmaaltijd verzorgen. Ook de bediening van de genodigden regelen wij voor u, als u dat wilt.