Wie zijn wij?

Mijn naam is Jan Langerak. Samen met mijn vrouw Linda heb ik enkele jaren geleden Koehoorn begrafeniszorg overgenomen van René Koehoorn. Hiervoor werkte ik in de financiële sector, maar ik merkte dat dat mijn hart niet had. Diep van binnen wilde ik altijd al zorgen voor de ander. Ik wil Jezus liefde doorgeven aan de mensen om mij heen. En dat is precies wat ik nu mag doen!

Ons team

Maar dit doe ik natuurlijk niet alleen. Bij Koehoorn werkt een team toegewijde medewerkers. Eigenlijk zien we het vaak niet als ons werk, maar als onze roeping. We vinden het belangrijk om respectvol, stijlvol en met persoonlijke aandacht ons werk te doen. In het hele proces staan we als team om de familie heen.

Een toekomst vol van hoop

Het afscheid nemen van een geliefde is een pijnlijk proces. Toch geloven wij dat de dood niet het einde is. Jezus heeft ons een toekomst vol van hoop gegeven. Hij stond na zijn kruisiging op uit de dood en zal ook ons eens weer opwekken.

 

Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om alleen begrafenissen te verzorgen en geen crematies. Jezus zelf vergelijkt het sterven met een graankorrel. Wanneer een graankorrel gezaaid wordt, brengt hij nieuw leven voort.

Wij mogen ook ons lichaam ‘zaaien’ in afwachting van het nieuwe leven. Begraven is daarom net als zaaien. Er komt een moment dat we zullen worden opgewerkt tot eer en glorie van onze Heer.

 

In ons logo staat een palmtak. Dit is het symbool van de overwinning op de dood door Christus. De palmtak is omgeven door het omegateken. God is de Alfa en Omega, het Begin en het Einde. Hij omsluit ons leven. In dat vertrouwen mogen we uitzien naar de toekomst. Een toekomst vol van hoop!

Familie Pool

“Jullie liefde en warmte waren voor ons van enorm grote waarde bij het verdriet wat er was en is. Afscheid nemen kan ook iets moois zijn. Zeker als jullie het verzorgen.”

We denken met u mee

Wij verzorgen alles rondom het afscheid met uiterste precisie. Er is letterlijk geen tweede kans en daarom doen we er alles aan om het perfect te laten verlopen. Heeft u een specifieke wens voor uw afscheid? Laat het ons weten! Dan denken we samen na hoe we dit kunnen verwerken in het afscheid.