Wat moet u direct regelen?

  • Bel direct na het overlijden uw huisarts. Bij overlijden in een ziekenhuis of zorgcentrum wordt deze vaak door de verzorging in kennis gesteld.
  • Bel vervolgens ons via 0342 492828 (wij zijn 24 uur per dag bereikbaar). Ongeacht waar u verzekerd bent. Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Wat kunt u alvast klaarleggen?

  • Kleding waarin de overledene opgebaard mag worden.
  • Het paspoort of identiteitsbewijs van de overledene en eventueel een trouwboekje.
  • Indien aanwezig: de wilsbeschikking van de overledene.

De dagen en weken na het overlijden

Na overlijden belt u altijd eerst uw huisarts. Vervolgens kunt u ons bellen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Wanneer wij komen, verzorgen we het lichaam en regelen we de belangrijke zaken.

 

Vervolgens staan we stil bij wat er de komende periode op u af komt en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. We bespreken met u de wensen van de overledene.

Daarna dragen wij zorg voor de opbaring van uw dierbare. Dit kan bij u thuis, maar ook in ons afscheidshuis. Ook regelen we dan alle andere zaken. Denk hierbij aan rouwdrukwerk en eventueel bloemen. We nemen de afscheidsdienst met u door en verzorgen we de aangifte van het overlijden bij de gemeente. Op de dag van de begrafenis zorgen we ervoor dat alles in goede banen loopt.

 

Enkele weken na de begrafenis komen we bij u langs om te bespreken hoe het met u gaat en wat we voor u kunnen betekenen. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met een dankbetuiging of een dankadvertentie. Ook kunnen wij met u een grafmonument uit kiezen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze begrafeniszorg of wilt u meer weten over onze werkwijze? Ook dan staan we u graag te woord. U kunt een e-mail sturen naar info@koehoorn-begrafenis.nl of uw gegevens achterlaten in ons contactformulier.

Hugo de Grootlaan 2
3771 HL Barneveld
info@koehoorn-begrafenis.nl