Christelijke begrafeniszorg in Lunteren en omstreken

Houvast
in het loslaten.

Wanneer een dierbare overlijdt, moet er veel geregeld worden. Uw wereld staat stil, terwijl er zoveel moet gebeuren. Wij denken met u mee tot in de kleinste details en bieden liefdevolle zorg voor u en uw dierbare.

Over ons

Mijn naam is Jan Langerak en ben actief als begrafenisondernemer in Lunteren en omstreken. Samen met mijn vrouw Linda heb ik enkele jaren geleden Koehoorn begrafeniszorg overgenomen van René Koehoorn. Hiervoor werkte ik in de financiële sector, maar ik merkte dat dat mijn hart niet had. Diep van binnen wilde ik altijd al zorgen voor de ander. Ik wil Jezus liefde doorgeven aan de mensen om mij heen. En dat is precies wat ik nu mag doen!

 

Maar dit doe ik natuurlijk niet alleen. Bij Koehoorn werkt een team toegewijde medewerkers. Eigenlijk zien we het vaak niet als ons werk, maar als onze roeping. We vinden het belangrijk om respectvol, stijlvol en met persoonlijke aandacht ons werk te doen.

“Dienen is mijn passie, liefde mijn drijfveer, God is mijn kracht, en zo wil ik uw houvast zijn.”

In het hele proces staan we als team om de familie heen. Dit doen we op allerlei manieren, met de talenten die God ons heeft gegeven. Of het nu gaat om het verzorgen van uw dierbare of het schenken van de koffie. Allemaal dragen we op onze eigen manier een steentje bij aan een waardig afscheid van uw dierbare.

 

Wij verzorgen alles rondom het afscheid met uiterste precisie. Er is letterlijk geen tweede kans en daarom doen we er alles aan om het perfect te laten verlopen. Heeft u een specifieke wens voor uw afscheid? Laat het ons weten! Dan denken we samen na hoe we dit kunnen verwerken in het afscheid.

Christelijke identiteit

Het afscheid nemen van een geliefde is een pijnlijk proces. Toch geloven wij dat de dood niet het einde is. Jezus heeft ons een toekomst vol van hoop gegeven. Hij stond na zijn kruisiging op uit de dood en zal ook ons eens weer opwekken.

 

Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om alleen begrafenissen te verzorgen en geen crematies. Jezus zelf vergelijkt het sterven met een graankorrel. Wanneer een graankorrel gezaaid wordt, brengt hij nieuw leven voort.

 

In ons logo staat een palmtak. Dit is het symbool van de overwinning op de dood door Christus. De palmtak is omgeven door het omegateken. God is de Alfa en Omega, het Begin en het Einde. Hij omsluit ons leven. In dat vertrouwen mogen we uitzien naar de toekomst. Een toekomst vol van hoop!

Bij overlijden

Na overlijden belt u altijd eerst uw huisarts. Vervolgens kunt u ons bellen. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Ongeacht waar u verzekerd bent, staan we dag en nacht voor u klaar.

 

Als eerste verzorgen we het lichaam van uw dierbare en regelen we de belangrijke zaken. Wanneer het overlijden in de nacht plaatsvindt, komen we de volgende ochtend terug om alles te regelen voor het afscheid van uw dierbare.

Afscheidshuis

Het is niet altijd haalbaar om thuis afscheid te nemen van uw dierbare. Daarom is het ook mogelijk om bij ons in het afscheidshuis te komen. We kunnen uw dierbare daar opbaren.

 

U kunt de hele dag in en uit lopen wanneer u maar wilt. Ook kunt u als familie en vrienden samen zijn in onze huiselijke familiekamer.

Neem contact met ons op

Voor dringende zaken of bij overlijden, kunt u ons dag en nacht bereiken op 0342 – 49 28 28. Heeft u vragen over onze begrafeniszorg of wilt u meer weten over onze werkwijze? Ook dan staan we u graag te woord. U kunt een e-mail sturen naar info@koehoorn-begrafenis.nl of uw gegevens achterlaten in ons contactformulier.

Hugo de Grootlaan 2
3771 HL Barneveld
info@koehoorn-begrafenis.nl