| over ons | onze dienstverlening | contact | links

Opbaren
Wij bieden de mogelijkheid om in een huiselijke sfeer afscheid te nemen van een dierbare, wanneer het niet mogelijk is om thuis op te baren. De familie krijgt een sleutel en heeft zo de mogelijkheid om zelfstandig het gebouw te bezoeken, waardoor zij zelf kunnen bepalen wanneer zij willen komen. Er is een familiekamer, 2 opbaarkamers en er kan gebruik gemaakt worden van de koffiehoek.

Inschrijving
Koehoorn Begrafenisverzorging biedt u de mogelijkheid om zich in te laten schrijven. Voor 15,- kunnen wij u het volgende bieden:
  - Korting van 100,- op de kosten van een begrafenis uitgevoerd door Koehoorn Begrafenisverzorging.
  - Een gesprek over de mogelijkheden en wensen voor de begrafenis, uw wensen kunnen worden vastgelegd in een wilsbeschikking.
Klik op de link om een inschrijfformulier te downloaden.

Wilsbeschikking / Persoonlijke wensen
U kunt uw wensen over uw begrafenis vastleggen in een wilsbeschikking (of codicil). Hierin kunt u bijvoorbeeld aangeven waar u opgebaard wilt worden, welke kleding, evt. liederen, teksten of gedichten of waar u begraven wilt worden. Uw wensen en aanwijzingen kunnen dan als leidraad voor de nabestaanden dienen bij uw begrafenis. Wilt u een wilsbeschikkingsdocument ontvangen dan kunt u deze via ons e-mail adres aanvragen: info@koehoorn-begrafenis.nl

Privacy
De bescherming van de persoonlijke gegevens die u bij ons achterlaat, vinden wij erg belangrijk. Lees hier onze privacyverklaring online of download hem hiernaast.

 
 
Inschrijfformulier downloaden >>
Wilsbeschikking downloaden >>
(print versie)
Wilsbeschikking downloaden >>
(digitale versie)
Privacyverklaring downloaden>>
Stilstaan bij verdriet,
vanuit een christelijke
levensovertuiging.